Αποσπερίτης... κατά φαντασία

Αποσπερίτης... κατά φαντασία

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Παραδείσια Πόλη

Life is not a game, you alone can set the rules.

   Μεγάλη αξία η μουσική. Η μελωδία της σε συντροφεύει, οι στίχοι περνούν μηνύματα, τα συναισθήματα χιλιαπλασιάζονται όταν σβήνουν όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε συναισθηματική νιρβάνα τα 4-5 λεπτά που διαρκεί ένα τραγούδι, και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του στο εξής.

   Είναι πραγματικά εντυπωσιακό τι κάνει η μουσική σε έναν ακροατή με αμφίβολη διάθεση. Τον ανεβάζει, τον βοηθά να δει γύρω του με λίγο περισσότερο φως. Του δείχνει ότι το μέλλον είναι αβέβαιο, μα όχι τρομακτικό. Ότι υπάρχουν πράγματα που αξίζει να παλεύεις, μία πάλη και με τον έξω κόσμο και με τα τέρατα που ίσως κρύβονται μέσα του.

   Ας μη φοβόμαστε, ας μη σκεπτόμαστε τα χειρότερα. το άγνωστο καραδοκεί στη γωνία, αλλά ας μην τρέμουμε. Ας οπλιστούμε με υπομονή, ελπίδα και χαρά, γιατί το χρειαζόμαστε. Ας αντιμετωπίσουμε ό,τι άσχημο μας έρχεται (και πιστέψτε με, είναι πολλά και το ξέρω καλά), καθώς είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πάντα. Και για ό,τι δεν είμαστε σίγουροι, αν δε μπορούμε να τα έχουμε τώρα, ας περιμένουμε.

                          Take it to the end of the line! Oh, won't you please take me home..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου